FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Amar Rahmanović igrač mjeseca, Eldin Landžo nagrađeni navijač

12.03.2020 u 20:00h

Amar Rahmanović igrač mjeseca, Eldin Landžo nagrađeni navijač

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, Fudbalski klub Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u mjesecu februaru izabrali Amara Rahmanovića.

Rahmanović je u proteklih mjesec dana upisao odlične partije u dresu našeg tima, a kao nagrada došao je i poziv u "A" Reprezentaciju BiH.

AMAR RAHMANOVIĆ: "Želim da se zahvalim navijačima što su me izabrali za igrača mjeseca, kao i našem dugogodišnjem sponzoru Optici Salihbegović. Nadam se da ćemo ekipa i ja nastaviti sa dobrim partijama i u sljedećem periodu".

I ovaj put je uz igrača nagrađen i jedan navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Eldinu Landži, koji je glasao za Amara Rahmanovića.

ELDIN LANDŽO: "Zahvalio bi se FK Sarajevo i Optici Salihbegović i želio bih da poželim mnogo sreće Amaru Rahmanoviću i našim prvotimcima i u nastavku prvenstva".

Amar i Eldin su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

Posjetite web stranicu Optike Salihbegović https://optika-salihbegovic.com/ i uvjerite se u njihov kvalitet i izvrsnu ponudu.

Podsjećamo, Optika Salihbegović svim članovima kluba nudi popust od 10% uz pokaz članske kartice FK Sarajevo.