FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Amar Rahmanović igrač mjeseca oktobra, nagrađen i navijač Mirza Ibrahimpašić

16.11.2019 u 16:55h

Amar Rahmanović igrač mjeseca oktobra, nagrađen i navijač Mirza Ibrahimpašić

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, Fudbalski klub Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u oktobru izabrali veznjaka Amara Rahmanovića.

Rahmanović je u proteklom mjesecu na tri odigrana meča postigao dva gola i u konkurenciji Nebojše Gavrića, Vladana Kovačevića i Anela Hebibovića odnio je ubjedljivu pobjedu.

AMAR RAHMANOVIĆ: "Ponosan sam što sam izabran za igrača mjeseca od strane navijača. Ovom prilikom bih se zahvalio svim navijačima koji su glasali za mene, a zahvaljujem se i Optici Salihbegović, koja je dugi niz godina tu uz nas".

I ovaj put je uz igrača nagrađen i jedan navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Mirzi Ibrahimpašiću, koji je glasao za Amara Rahmanovića.

MIRZA IBRAHIMPAŠIĆ: "Zahvaljujem se Fudbalskom klubu Sarajevo na ovoj nagradi, kao i Optici Salihbegović. Amaru, njegovim saigračima i stručnom štabu poželio bih sretan nastavak sezone".

Amar i Mirza su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

Posjetite web stranicu Optike Salihbegović http://optika-salihbegovic.ba/ i uvjerite se u njihov kvalitet i izvrsnu ponudu.

Podsjećamo, Optika Salihbegović svim članovima kluba nudi popust od 10% uz pokaz članske kartice FK Sarajevo.