FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Besim Šerbečić igrač mjeseca u julu i augustu, nagrada za najsretnijeg navijača Arminu Smajiću

17.09.2019 u 20:50h

Besim Šerbečić igrač mjeseca u julu i augustu, nagrada za najsretnijeg navijača Arminu Smajiću

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, FK Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Od ove sezone koncept nagradne igre je nešto izmijenjen. Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u julu i augustu izabrali defanzivca Besima Šerbečića.

Šerbečić je u FK Sarajevo stigao u julu ove godine na posudbu iz Rosenborga, a na 12 dosadašnjih nastupa je postigao dva pogotka.

BESIM ŠERBEČIĆ: "Želim da se zahvalim svim navijačima koji su glasali za mene u izboru za igrača mjeseca za juli i august. Nadam se da ću se u budućnosti odužiti dobrim partijama".

Po prvi put uz igrača nagrađen je i navijač, a priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Arminu Smajiću, jednom od mnogobrojnih koji su svoj glas dali Besimu Šerbečiću.

ARMIN SMAJIĆ: "Čast mi je što sam prvi izabrani navijač u ovoj kampanji. Zahvaljujem se FK Sarajevo na poklonu i nadam se još boljim rezultatima, te da ćemo i ove sezone osvojiti duplu krunu".

Besim i Armin su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

Posjetite web stranicu Optike Salihbegović http://optika-salihbegovic.ba/ i uvjerite se u njihov kvalitet i izvrsnu ponudu.

Podsjećamo, Optika Salihbegović svim članovima kluba nudi popust od 10% uz pokaz članske kartice FK Sarajevo.