FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Mersudin Ahmetović igrač mjeseca septembra, Bakir Trebinjac nagrađeni navijač

10.10.2019 u 18:41h

Mersudin Ahmetović igrač mjeseca septembra, Bakir Trebinjac nagrađeni navijač

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, FK Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u septembru izabrali napadača Mersudina Ahmetovića. Ahmetović je u proteklom mjesecu na četiri odigrana meča postigao četiri gola i odnio ubjedljivu pobjedu.

MERSUDIN AHMETOVIĆ: "Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene u izboru za igrača mjeseca. Nadam se da ću se odužiti još boljim igrama".

I ovaj put je uz igrača nagrađen i jedan navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Bakiru Trebinjcu, koji je glasao za Mersudina Ahmetovića.

BAKIR TREBINJAC: "Hvala Fudbalskom klubu Sarajevo i Optici Salihbegović što su mi omogućili da osvojim ovu nagradu i da upoznam Mersudina Ahmetovića".

Mersudin i Bakir su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

Posjetite web stranicu Optike Salihbegović http://optika-salihbegovic.ba/ i uvjerite se u njihov kvalitet i izvrsnu ponudu.

Podsjećamo, Optika Salihbegović svim članovima kluba nudi popust od 10% uz pokaz članske kartice FK Sarajevo.