FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Amko Komerc nastavlja podršku FK Sarajevo

17.12.2019 u 09:25h

Amko Komerc nastavlja podršku FK Sarajevo

Amko Komerc, jedan od vodećih lanaca maloprodaje u BiH, podržat će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni. Partnerstvo FK Sarajevo i Amko Komerca traje od 2016. godine, a sada je zvanično produženo na još jednu godinu.

"Pokazujući posebnu društvenu odgovornost i senzibilitet prema zajednici, Amko komerc uvijek prepoznaje ono najbolje što ona nudi. Stalna ulaganja u sport dio su strateških smjernica naše kompanije kojoj je cilj podupirati timski rad koji se najbolje razvija upravo kroz sport. U prilog tome da su timski rad i sportski duh sastavni dio vrijednosti koje njeguju zaposlenici naše kompanije govori i činjenica da je FK Sarajevo jesenji šampion za sezonu 2019/2020", istakla je Minela Durmo iz marketing odjela Amko Komerca.

Kompanija Amko Komerc postoji već 24 godine i kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem povećanja cjelokupnog poslovanja. U Sarajevu, Amko Komerc ima ukupno 65 poslovnih jedinica, a osim glavnog grada BiH, Amko prodavnice se nalaze i u Mostaru, Jablanici i Konjicu.

Više informacija o našem partneru saznajte klikom na LINK.