FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Aparthotel "Vučko" i FK Sarajevo potpisali ugovor o sponzorstvu.

14.10.2014 u 16:47h

Aparthotel "Vučko" i FK Sarajevo potpisali ugovor o sponzorstvu.

Fudbalski klub Sarajevo i Aparthotel "VUČKO" potpisali su ugovor o sponzorstvu. Ovaj ekskluzivni hotel olimpijske ljepotice, planine Jahorina, u narednih godinu dana biti će partner bordo klubu u ostvarivanju naših marketinških i sportskih ciljeva.

Ugovor između aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine i Aparthotela "Vučko" je zvanično potpisan, a prvi razgovori o eventualnoj saradnji započeli su još u junu tekuće godine, kada je prvi tim Sarajeva boravio na visinskim pripremama u Hotelu "VUČKO". Naši prvotimci bili su izuzetno zadovoljni uslovima, ukusnom hranom, te ambijentom koji pruža pomenuti Hotel.

Novoizgrađeni Aparthotel "VUČKO" nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe XIV Zimskih Olimpijskih igara održanih u Sarajevu 1984. godine. Ime je dobio po zvaničnoj maskoti Olimpijade, a bio je namjenjen za smještaj VIP gostiju. Spomenimo i to da se Hotel nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.

"VUČKO" svojim gostima nudi bogat sadržaj usluga kao što su čuvanje djece, obezbjeđen parking, prodavnice, butik, mjenjačnica, manikir, pedikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dječije igralište, staze za šetnju, džoging, nordijsko hodanje, sportski tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku. Sve ovo razlozi su zašto je ovaj Hotel ocjenjen sa 5 zvjezdica.

Uvjerite se i Vi u kvalitet našeg novog sponzora. Više informacija na LINK