FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

BBI Banka podržala rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u 2018. godini

10.02.2018 u 10:19h

BBI Banka podržala rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u 2018. godini

Saradnja između BBI Banke i Fudbalskog kluba Sarajevo nastavlja se i u 2018. godini. Pregovori oko produženja sponzorske saradnje su uspješno okončani, te će pomenuta, renomirana banka i u narednih godinu dana podržati rad Bordo kluba.

BBI Banka je začetnik mnogih inovacija na bankarskom tržištu u Bosni i Hercegovine, te su zaslužni za brojne inostrane investcije za bh. privredu i društvo uopće. Vrijedi istaći da je prije nekoliko mjeseci BBI Banka svojom podrškom doprinijela i izgradnji tribine na glavnom terenu u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo, koji nosi ime po legendi našeg kluba – “Želimir Vidović Keli”.

“Nastavak saradnje sa BBI Bankom je od značaja za naš klub s poslovnog aspekta i ispred FK Sarajevo izražavam svoje zadovoljstvo zbog nastavka saradnje. BBI Banka ima inovativan i moderan pristup kada je u pitanju marketing i svojim aktivnostima su odličan promotor bh. privrede. Koristim priliku da sve zaljubljenike u bordo boju pozovem, da koriste usluge BBI Banke, višegodišnjeg partnera FK Sarajevo.”, izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

"Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo svojim klijentima fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga. Naše poslovanje temeljimo na etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti. Mi smo pouzdan partner koji svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet usluge. Također, mi smo i banka koja je društveno odgovorna i kroz različite projekte podrške učestvujemo u razvoju našeg društva. Naša misija je pomoći razvoj privrede, malih i srednjih preduzeća kroz povoljne, subvencionirane finansijske linije. Putem stipendija nastojimo pomoći mladim ljudima da steknu što bolje obrazovanje. Osim toga, smatramo da je ulaganje u sport jedan od načina da utječemo pozitivno na razvoj mladih ljudi u našoj zemlji”, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

BBI Banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima. Bosna Bank International d.d. Sarajevo danas je najbrže rastuća banka u Bosni i Hercegovini, koja u više od 30 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. BBI Banka svake godine uspješno organizuje najprestižniji – Sarajevo Business Forum, te iz godine u godinu okuplja brojne, uticajne osobe iz svijeta biznisa u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Više informacija o BBI Banci dostupno je na zvaničnoj web stranici www.bbi.ba, a detalje o ponudi saznajte i putem besplatnog info telefona: 0800 200 20