FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Besplatan ulaz za navijače na utakmici Kupa protiv Slavije u srijedu

02.11.2015 u 15:42h

Besplatan ulaz za navijače na utakmici Kupa protiv Slavije u srijedu

U uzvratnoj utakmici 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo će u srijedu, 4. novembra tekuće godine dočekati Slaviju. Utakmica, koja se igra na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, počinje u 13.30 sati. Rukovodstvo Fudblaskog kluba Sarajevo, odlučilo je da ulaz za pomenuti duel u okviru najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u državi bude besplatan, a za utakmicu između Sarajeva i Slavije u funkciji će biti tribina “Sjever – Vedran Puljić”, te tribina “Istok”. Vrijedi istaći da vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu “Zapad” i "Zapad Galerija" iste mogu iskoristi i utakmicu gledati sa tribine “Zapad Galerija”.

Spomenimo i to da Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa PU Centar, Javnom ustanovom Centar za Sport i Rekreaciju, te preduzećem ZOI '84 u jesenjem dijelu takmičarske sezone 2015/16 omogućuje nove benefite, u vidu korištenja postojećih parking mjesta. Tako će svim gledaocima biti omogućeno korištenje velikog parking CSR-a ispred Tribine "Istok" najvećeg bosanskohercegovačkog stadiona, koji ima kapacitet od 200 mjesta za parking. Također, u funkciji će biti i parking ispred Olimpijske dvorane "Huan Antonio Samaranch - Zetra", kojem se pristupa iz Alipašine ulice. Parking se naplaćuje po važećim cijenovnicima preduzeća ZOI' 84 i JU CSR.

Vlasnici BORDO VIP sezonskih ulaznica moći će koristiti parking ispod sarajevskog porodilišta "Zehra Muidović", a više informacija o "VIP" parkingu vlasnici pomenutih sezonskih ulaznica mogu zatražiti putem kontakata [email protected], te pozivom na broj 033 - 662443.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba da nas podrže u srijedu, na utakmici protiv Slavije, u kojoj Bordo klub traži put do 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo - FK Slavija


CLANSKE fb