FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bordo-bijele školske sveske u prodaji!

07.01.2016 u 16:09h

Bordo-bijele školske sveske u prodaji!

Fudbalski klub Sarajevo plasirao je novi proizvod na bosanskohercegovačko tržište. Naime, naš klub je u saradnji sa domaćom firmom SILK TRADE iz Tešnja, kreirao specijalne školske sveske čiji je dizajn obilježen u bojama našeg kluba, sa posebnim akcentom na veliki jubilej – 70. godina postojanja Fudbalskog kluba Sarajevo, kojeg naš klub slavi u 2016. godini.

Školske sveske su u prodaji u oba BORDO FAN SHOP-a (ul. Maršala Tita 38/b/ Bezistan), u online prodavnici našeg kluba – www.fanshop.fcsarajevo.ba, u svim bolje opremljenim knjižarama i to knjižara Svjetlost, Sarajevo Publishing i knjižara Kultura, te će biti i u narednim danima na policama tržnih lanaca Konzum i Bingo. Cijene malih školskih sveski iznose 1.5 KM, dok su velike 3 KM.

IMG_1240

Podsjećamo, prozivodi iz bogate ponude BORDO FAN SHOP-a, omiljene radnje svih navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo, moguće je kupiti i na pumpama Hifa grupacije, sponzora našeg kluba u Kantonu Sarajevo. Naime, na pomenutim pumpama u prodaji se nalaze zastavice, mirisi za automobile, privjesci, jastučići i upaljači Fudbalskog kluba Sarajevo, a isti predstavljaju odlične suvenire i proizvode, koji svaki vjerni navijač Bordo kluba treba imati kod sebe. U sarajevskom Kantonu Hifa grupacija posjeduje šest pumpi i to na sljedećim lokacijama: ul. Put Mladih Muslimana, ul. Adema Buće, ul. Džemala Bijedića bb, ul Rustem-Pašina 38, Rakovička cesta bb i Hotonj II.

1920 x 1080 ja sam sarajevo

Eksternim plasiranjem proizvoda iz bogate ponude omiljene radnje svih navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo, naš klub aktivno sprovodi marketinšku strategiju i opredjeljenje da zvanični klupski proizvodi budu dostupni na više lokacija, osim već sada dobro poznatih Bordo Fan Shop-ova.


HIFA-HD (1)