FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bordo deda mraz dolazi u grad i sa sobom donosi novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo!

18.12.2015 u 18:32h

Bordo deda mraz dolazi u grad i sa sobom donosi novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo!

Fudbalski klub Sarajevo pripremio je veliko iznenađenje za svoje najmlađe navijače. Pozivamo vas da obradujete vaše mališane novogodišnjim paketićima Bordo Fan Shop-a, čiji sadržaj je ispunjen slatkišima, proizvodima sa oznakama voljenog kluba, te dodatnim zanimljivostima koje će usrećiti svakog dječaka i djevojčicu. 

teshrd_1

*Sadržaj paketića bit će obogaćen namjenski kreiranim dresom FK Sarajevo za djecu.

Za aktivne članove Fudbalskog kluba Sarajevo cijena novogišnjeg paketića iznosi 40 KM, a za sve one koji nisu članovi 50 KM. Vrijedi istaći da je u cijenu paketića od 50 KM uračunata i dječija polugodišnja članarina Fudbalskog kluba Sarajevo, sa kojom će moći besplatno gledati sve domaće utakmice Bordo kluba do kraja sezone 2015/16. 

Prijave za novogidišnje paketiće su zvanično počele, a iste možete izvršiti u Bordo Fan Shop-u ulici Maršala Tita 38/b, te putem e-maila [email protected]. Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je i kontakt telefon: 061/202-671.

Trodnevna dodjela novogodišnjih paketića, na kojoj će BORDO djed mraz dijeliti paketiće, vršit će se u Bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu, Trg Alije Izetbegović, 28. 29. i 30. decembra tekuće godine u periodu od 18 do 20 sati. Pored Bordo djed mraza, dodjeli paketića prisutvovati će i nekoliko prvotimaca našeg kluba, koji će dodatno usrećiti Bordo mališane.

Požurite, obezbijedite na vrijeme svom mališanu novogodišnji paketić Fudbalskog kluba Sarajevo, jer su prijave ograničene. Vidimo se na dodjeli na Sarajevo Holiday Marketu!

Fotografije sa prošlogodišnje dodjele novogodišnjih paketića pogledajte klikom na LINK.


HIFA-HD (1)