FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu i ove godine otvara svoja vrata!

08.12.2014 u 10:47h

Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu i ove godine otvara svoja vrata!

Četvrti Sarajevo Holiday Market biti će održan od 10. decembra do 14. januara na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović, a za sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, Bordo kućica i ove godine otvoriti će svoja vrata!

Ova vesela zimska manifestacija upotpuniti će prelijepu zimsku atmosferu i ponudu glavnog grada Bosne i Hercegovine tokom 36 dana trajanja Marketa.

Za naše navijače, pripremili smo bogat i zanimljiv sadržaj. Naime, BORDO Fan shop će na Sarajevo Holiday Marketu ponuditi kompletan asortiman oficijelnih proizvoda Fudbalskog kluba Sarajevo. U bordo kućici možete pronaći majice, dukserice, šalove, bedževe, zastavice i zastave, šolje, privjeske za ključeve, plišane igračke, dresove, jastuke, satove, olovke, odjeću za bebe i mnoge druge artikle. Osim toga, biti će organizovana i druženja sa našim sjajnim prvotimcima.

Također, tradicionalno najljepša kućica na Sarajevo Holiday Marketu, Bordo kućica, organizovati će i zanimljivu nagradnu igru za članove Fudbalskog kluba Sarajevo. Stoga, obavezno posjetite Sarajevo Holiday Market i BORDO kućicu u periodu od 10. decembra do 14. januara!


Dođite na Bordo novogodišnju zabavu! Bordo Djed Mraz 23. decembra dolazi u naš grad i sa sobom donosi novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo! Više informacija na LINK.