FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Centrotrans Eurolines i FK Sarajevo produžili saradnju

10.04.2019 u 20:30h

Centrotrans Eurolines i FK Sarajevo produžili saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Centrotrans potpisivanjem novog ugovora ozvaničili su nastavak saradnje. Centrotrans Eurolines je višegodišnji član Bordo porodice, te je službeni prevoznik prvog tima i stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.

„Kompanija Centrotrans kroz svoje djelovanje ima za cilj biti podrška i partner bosanskohercegovačkim sportskim klubovima i uspješnim bh. brendovima. FK Sarajevo je naš dugogodišnji klijent kada je u pitanju organizacija prijevoza i smještaja i nastavak saradnje samo je potvrda dosadašnjih partnerskih i prijateljskih odnosa. FK Sarajevu želimo puno uspjeha u daljim aktivnostima i sigurni smo da je pred nama još jedna uspješna godina“, istakla je Aida Smajić PR kompanije Centrotrans. 

Kompanija Centrotrans danas raspolaže sa preko 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i  svjetske tehničko-eksploatacione standarde, te predstavlja vodeću firmu za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini. Kroz turističku agenciju Centrotours, pored prijevoza, Centrotrans nudi usluge smještaja, avio i brodskih karata kao i organizaciju turističkih, poslovnih i sportskih  putovanja u Bosni i Hercegovini i svijetu.

„Realizacija svih utakmica ne bi bila moguća bez partnera poput Centrotransa. Kompanija ispunjava sve sigurnosne standarde koji su pripritet kada je riječ o bezbjednom putovanju naših prvotimaca. Ponosni smo na dugogodišnju saradnju i sigurni smo da će ona biti nastavljena i u budućnosti“, istakla je Anela Potura, rukovodilac marketinga FK Sarajevo.

Više informacija o kompaniji možete saznati klikom na LINK.