FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ćosić Promex – novi sponzor FK Sarajevo

01.08.2013 u 12:41h

Ćosić Promex – novi sponzor FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo u sezonu 2013/14 ulazi sa novim sponzorom. Riječ je o domaćoj firmi, kompaniji Ćosić Promex d.o.o. Žabljak Usora koja je osnovana 1996. g. i od tada, zahvaljujući poduzetničkom duhu vlasnika, te upornošću i kvalitetom svih svojih djelatnika je uspjela postati poznata i cijenjena tvrtka u području izvođenja radova u građevini, metalnoj industriji i brodogradnji.

- "Tijekom našeg dugogodišnjeg poslovanja, uspješno smo realizirali i najzahtjevnije izazove koji su pred nas postavljani, pa je rezultat toga mnoštvo zadovoljnih poslovnih partnera, koji su najbolji pokazatelj naše kvalitete i preporuka za naše buduće partnere. Naša najveća snaga su naši djelatnici, koji svojim znanjem, iskustvom i marljivošću uspijevaju uvijek da se prilagode zahtijevima naših klijenata i na taj način stječu povjerenje u realizaciji projekata." – opisao je svoju kompaniju Mijo Ćosić, direktor firme.

- "Želim istaći da svake godine stipendiramo određeni broj studenata raznih profila, koji su zalog budućnosti naše tvrtke i naše domovine Bosne i Hercegovine." –podcrtao je Ćosić koji je sretan što je, nakon više godina i pokušaja, u mogućnosti realizovati saradnju sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.

Suradnju su ozvaničili direktor FK Sarajevo Dino Selimović i direktor kompanije Ćosić Promex Mijo Ćosić dana 01.8.2013. godine u Sarajevu, ugovorom o sponzorstvu za sezonu 2013/14.