FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

DEEP Relief - Idealan medicinski tretman za sve sportiste

20.02.2018 u 09:29h

DEEP Relief - Idealan medicinski tretman za sve sportiste

Oktal Pharma d.o.o sa svojim brendovima DEEP Relief i Biolectra Mg Direkt bit će i u 2018. godini podrška Fudbalskom klubu Sarajevo.  Novi, jednogodoišnji ugovor o saradnji je potpisan, te se saradnja između renomirane kompanije i našeg kluba nastavlja već četvrtu godinu za redom. 

 

"Koristim priliku da se zahvalim predstavnicima kompanije Oktal Pharm koja je ponovo prepoznala kvalitet rada u našem klubu, te su nam i u 2018-oj godini ukazali povjerenje. Podrška Oktal Pharm d.o.o za FK Sarajevo ogleda se kroz potrebe medicinskog tima našeg kluba na godišnjem nivou i ovo je za FK Sarajevo značajno sponzorstvo, kako za prvi tim tako i za naše ostale selekcije. Drago nam je zbog nastavaka ove, već sada možemo reći, višegodišnje saradnje." izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

 

Oktal Pharm je ovlašteni zastupnik jednog od najučinkovitijih gelova za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu - Deep Relief, koji će biti od značajne pomoći medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo prilikom rada sa našim prvotimcima. Pomenuti gel se preporučuje kod grčeva i bolova u mišićima, bolova kod istegnuća, uganuća ili sportskih ozljeda, reumatskih bolova te manje ozbiljnih bolova uzrokovanih artritisom. 

 

“Između ostalog i zahvaljujući našim partnerima smo u mogućnosti da pružimo vrhunsku zdravstvenu zaštitu našim fudbalerima. Proizvodi kompanije Oktal Pharm su nam tu od velike pomoći, obzirom da su idealni za upotrebnu vrhunskih sportskih kolektiva.”, rekao je glavni fizioterapeut FK Sarajevo, Ismar Hadžibajrić.

 

Oktal Pharma će i dalje nastaviti pružati podršku medicinskoj službi FK Sarajevo, te će biti sponzor izvještavanja o povredama naših fudbalera. Saznajte više o novom sponzoru bordo kluba na: - www.oktal-pharma.ba i na www.deeprelief.ba.

 

Pogledajte i izvještaj o stanju povreda FK Sarajevo sa nedavno završenih priprema našeg kluba u Antaliji.