FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Dnevni Avaz i u sezoni 2014/15 medijski pokrovitelj Fudbalskog kluba Sarajevo

02.10.2014 u 09:26h

Dnevni Avaz i u sezoni 2014/15 medijski pokrovitelj Fudbalskog kluba Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i najčitanije dnevne novine u Bosni i Hercegovini, "Dnevni Avaz", potpisali su novi ugovor o medijskom pokroviteljstvu, te će svi navijači i simpatizeri Sarajeva i dalje informacije o svom voljenom klubu moći svakodnevno čitati u sportskoj rubrici Avaza.

Produženje saradnje ozvaničili su, u redakciji Dnevnog Avaza, direktor marketinga pomenutih novina, Alen Kešetović, te Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dino Selimović.

"Izuzetno smo zadovoljni suradnjom sa Fudbalskim klubom Sarajevo i drago nam je što ćemo i u narednom periodu navijačima bordo kluba donositi sve zanimljivosti iz Sarajeva", kazao je Kešetović nakon potpisivanja ugovora.

Sa aspekta Fudbalskog kluba Sarajevo, nastavak saradnje sa najčitanijim listom u državi, svakako, logičan je slijed događaja. Naši navijači imali su priliku upravo putem Dnevnog Avaza pratiti sva dešavanja, te gledati ekskluzivne fotografije sa evropske avanture Fudbalskog kluba Sarajevo ovog ljeta.

U narednom periodu, Fudbalski klub Sarajevo i Dnevni Avaz realizovat će nekoliko zanimljivih, nagradnih igara, putem kojih će naši navijači imati mogućnost, između ostalog, osvojiti i ulaznice za domaće utakmice bordo kluba.