FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Dogovoren nastavak saradnje FK Sarajevo i NLB Banke d.d. Sarajevo

09.03.2019 u 15:00h

Dogovoren nastavak saradnje FK Sarajevo i NLB Banke d.d. Sarajevo

Dugogodišnja saradnja između Fudbalskog kluba Sarajevo i NLB Banke bit će nastavljena i u ovoj godini. Potpisivanjem novog sponzorskog ugovora NLB Banka se obavezala da će nastaviti aktivno podržavati rad Bordo kolektiva.

„Veoma nam je drago što ćemo i ove godine nastaviti uspješnu saradnju sa Fudbalskim klubom Sarajevo i ponosni smo što možemo dati svoj doprinos i podržati njihov rad. NLB Banka već dugi niz godina daje podršku društvenoj zajednici kroz razne projekte. Smatramo da je ulaganje u sport od velikog značaja za našu državu, posebno u vidu promocije naše države. Ponosni smo što možemo biti dio ove priče i nadamo se što boljim daljnjim uspjesima naših klubova“, izjavila je predsjednik Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

NLB Banka je na tržištu već duži niz godina, a efikasan i bogat asortiman usluga, savremen način distribucije, te ljubazni zaposlenici kvalitete su kojima se pomenuta banka može pohvaliti.

Ulaganjem u sport i kulturu doprinosimo jačanju društva. NLB Banka prepoznala je partnera u Fudbalskom klubu Sarajevo još prije par godina i od tada je realizovan veliki broj zajedničkih aktivnosti koje su za cilj imale podizanje svijesti javnosti o važnosti sporta. Sigurni smo da će saradnja i u narednom periodu biti iznimno uspješna“, riječi su Anele Poture rukovodioca odjela marketinga FK Sarajevo.

Prema istraživanju portala posao.ba NLB Banka je proglašena za najpoželjnijeg poslodavca u protekloj godini. Više informacija o uslugama koje nudi naš sponzor, NLB Banka potražite klikom na LINK.