FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Elit NUTRITION i FK Sarajevo – Dogovorili nastavak uspješne saradnje

05.02.2018 u 16:20h

Elit NUTRITION i FK Sarajevo – Dogovorili nastavak uspješne saradnje

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Elit NUTRITION i u 2018. godini dogovorili su nastavak saradnje. Naš partner je u proteklim godinama napravio značajan doprinos u rezultatima kluba, a na obostrano zadovoljstvo je dogovoren nastavak saradnje.  Elit Nutrition je kompanija osnovana 2012. godine, koja se bavi uvozom, distribucijom i prodajom sportske suplementacije, zdravih dodataka ishrani i opreme za sportiste. Njihov bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i mnogih drugi.

„Saradnja sa kompanijom Elit Nutrition je od velikog značaja za nas. Zahvaljujući našem partneru imamo vrhunsku i što je jako bitno certificiranu sportsku suplementaciju koju koristimo u svim periodima takmičarske sezone, naročito u periodu priprema kada su igrači izloženi velikim naporima i imaju potrebu za poboljšanom ishranom. Uz odgovarajuću sportsku suplementaciju omogućeni su im uslovi za vrhunske sportske rezultate.”, poručio je Ismar Hadžibajrić, glavni fizioterapeut FK Sarajevu o nastavku saradnje.

Elit Nutrition čini tim mladih, ambicioznih i visoko edukovanih ljudi, koji su svoj marketinški interes prepoznali u saradnji sa Fudbalskim klubom Sarajevo, a naš klub izuzetno cijeni i pozdravlja sve kompanije, koje žele doprinijeti razvoju bh. sporta.

“Ova saradnja je korisna i za naše članove, obzirom da osvaruju popust prilikom kupovine u poslovnicima našeg partnera. S marketinškog aspekta, raduje nas nastavak saradnje sa cijenjenim partnerom, čije proizvode preporučujemo zaljubljenicima u Bordo-bijele boje.”, izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo. 

„Trudimo se da pratimo trendove i unosimo inovacije u domenu zdrave i sportske prehrane što nam je omogućilo da postanemo prepoznatljivi na tržištu. Poslovnu strategiju temeljimo na postavljanju kupca na prvo mjesto, pa smo u nastojanju da se približimo kupcima krajem 2017. godine otvorili vrata naše devete poslovnice. Sada već možemo reći da smo preko naših maloprodajnih objekata i poslovnih partnera prisutni na cijeloj teritoriji BiH. Iskoristio bi priliku da pozovem sve one koje žele da poprave svoje performanse na sportskom planu, ali i one koji vode računa o zdravoj ishrani da nas posjete na nekoj od naših lokacija, izjavio je Dado Hurem, PR menadžer kompanije Elit NUTRITION. 

Vrijedi istaći da članovi Fudbalskog kluba Sarajevo uz člansku karticu otvaruju popust od 10% na cijenu proizvoda u prodavnicama našeg partnera. Pozivamo naše navijače da posjete jednu od poslovnica Elit Nutritiona u Sarajevu ali i Zenici, Tuzli, Mostaru, Cazinu i Zvorniku. Više informacija možete naći na web stranici www.elitnutrition.ba  ili pozivom na broj telefona 033/545-000.