FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Elit Nutrition novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

21.03.2016 u 18:05h

Elit Nutrition novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Elit Nutrition zvanično su potpisali ugovor, te je naša Bordo porodica bogatija za jednog novog člana. Elit Nutrition jedna je od vodećih ovlaštenih uvoznika i distributera visokokvalitetnih dodataka ishrani za sportiste, sportske opreme i zdrave prehrane za sve one koji se aktivnim načinom života žele brinuti o svom zdravlju.

Elit Nutrition čini tim mladih ljudi, ambicioznih i visoko educiranih, koji su svoj marketinški interes prepoznali u saradnji sa Fudbalskim klubom Sarajevo, aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.

"Naša misija je propagiranje sporta kao nečega što poboljšava sam kvalitet življenja. Kroz naše djelovanje u cilju ostvarivanja zadate misije smo pokrovitelji mnogih sportskih natjecanja, a kao sponzori smo pokazali spremnost izaći u susret kako vrhunskim sportskim kolektivima, tako i pojedincima.", kazao je Faris Čukojević ispred kompanije Elit Nutriton, dodavši:

"Elit NUTRITION je prepoznat kao kompanija koja prati trendove i unosi inovacije u domenu sportske suplementacije, pa se tako i desila saradnja sa FK Sarajevo, što nam imponuje i daje do znanja da smo na pravom putu. Biće nam veliko zadovoljstvo, čast i obaveza da kroz našu saradnju olakšamo FK Sarajevo savladavanje prepreka i ostvarivanje zacrtanih ciljeva i damo svoj doprinos u postizanju što boljih rezultata i, naravno, osvajanju još jedne titule šampiona BiH."

Posjetite našeg novog sponzora na sljedećim prodajnim mjestima:

ELIT NUTRITION D.O.O. SARAJEVO

Rustempašina 1, Sara Centar Ilidža
Tel.: +387 33 628 670 | Email: [email protected] 

Koševo 17, Centar
Tel.: +387 33 21 57 57 |
Web: www.elitnutrition.com |

ELIT NUTRITION ZENICA

Kamberovića bb, Shopping Centar Džananović ZENICA
Tel: +387 61 607 526 | +387 62 940 729 | Email: [email protected]  
Web: www.elitnutrition.com |

IMG_5540