FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FIS d.o.o. - Čast nam je biti dio velike Bordo porodice

09.05.2018 u 14:08h

FIS d.o.o. - Čast nam je biti dio velike Bordo porodice

Domaća kompanija FIS d.o.o. nastavlja sa podrškom Fudbalskog kluba Sarajevo. FIS d.o.o i Bordo klub povezuje dugogodišnja uspješna saradnja, a pomenuta kompanija će i dalje biti uz Bordo klub. Kako ističu iz FIS-a, Sarajevo je opravdalo njihovo povjerenje u proteklom periodu, te su sigurni da je Bordo klub na dobrom putu kako bi u budućnosti bilježio što bolje sportske i poslovne rezultate.

"Ispred našeg kolektiva koristim priliku da se zahvalim kompaniji FIS na ukazanom povjerenju. FIS d.o.o je uz FK Sarajevo već nekoliko godina i drago mi je da smo zadržali i opravdali povjerenje naših partnera. Nastojimo da kroz sve projekte koje realizujemo da uključimo sponzore, kako bi zajednički napravili doprinos ka razvoju našeg kluba. Podrška kompanije FIS je od velikog značaja za naše planirane aktivnosti u narednom periodu i nadamo se da će navijači kluba podržati ovu saradnju i rad domaćih kompanija koje doprinose sportu.", izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Višegodišnje strateško opredjeljenje našeg sponzora jeste da je kupac u središtu svega i ključ uspješnog rada, a zahvaljujući tome, FIS je uspio kroz tri decenije rada da postane istinski bosanskohercegovački brend. Saradnja sa vrhunskim sportskim klubovima poput FK Sarajevo dio je strategije kompanije FIS d.o.o.

"Kroz višegodišnju suradnju i prijateljske odnose sa FK Sarajevo želimo dati podršku radu kluba u postizanju što boljih sportskih rezultata. Drago nam je što suradnju nastavljamo i ove godine,uvjereni da uspjesi Bordo tima neće izostati, na sreću njegovih navijača i svih nas. Bosanskohercegovački sport treba i zaslužuje podršku koju FIS, kao društveno odgovorna firma, daje kroz brojna sponzorstva klubova i pojedinaca", rekla je Dijana Brkan, voditeljica marketinga FIS-a.

Pozivamo vas da posjetite jednu od poslovnica FIS d.o.o. te da se uvjerite u odličnu uslugu i veliku ponudu, koju FIS d.o.o. pruža svojim kupcima. U glavnom gradu Bosne i Hercegovine FIS možete pronaći u ulici Halilovići br.7, a više informacija o našem višegodišnjem partneru, možete saznati na www.fis.ba