FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FIS d.o.o novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

26.05.2016 u 15:01h

FIS d.o.o novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

Bordo porodica bogatija je za novog sponzora. Naime, ugovor između domaće kompanije FIS d.o.o i FK Sarajevo zvanično je potpisan, a pomenuta kompanija, koja u sklopu svoje djelatnosti upošljava više od 3.000 radnika podržati će Fudbalski klub Sarajevo, u klupskim namjerama da ostvari uspješne sportske i marketinške rezultate.

“Poduzeće FIS decenijama gaji najprije prijateljske, pa tek onda i sponzorske odnose sa brojnim klubovima širom Bosne i Hercegovine, bez obzira na vrstu sporta koji promoviraju. Raduje nas početak saradnje sa Fudbalskim klubom Sarajevo, jer vjerujemo da će tradicija domaćinskog odnosa kojeg posjeduju obje strane, izroditi kvalitetnu I dugotrajnu saradnju na obostrano, ali i zadovoljstvo mnogobrojnih fanova.”, kazala je Željka Bajramović, voditeljica službe za promociju FIS d.o.o.

Poslovnice FIS d.o.o prisutne su u više od deset gradova širom Bosne i Hercegovine, a u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, FIS se nalazi u ulici Halilovići br.7.

Višegodišnje strateško opredjeljenje našeg novog sponzora jeste da je kupac u središtu svega i ključ uspješnog rada, a zahvaljujući tome, FIS je uspio kroz tri decenije rada da postane istinski bosanskohercegovački brend. Pozivamo vas da posjetite jednu od poslovnica FIS d.o.o. te da se uvjerite u odličnu uslugu i veliku ponudu, koju naš novi sponzor pruža svojim kupcima. Više informacija možete potražiti na web stranici www.fis.ba


HIFA-HD (1)