FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FIS d.o.o: Vjerujemo da će naša podrška Bordo timu rezultirati još boljim sportskim rezultatima

17.04.2017 u 15:46h

FIS d.o.o: Vjerujemo da će naša podrška Bordo timu rezultirati još boljim sportskim rezultatima

Fudbalski klub Sarajevo imati će podršku kompanije FIS d.o.o i u 2017. godini. Više od 3.000 uposlenih radnika i prisustvo u više od deset gradova širom Bosne i Hercegovine govori u tome da je domaća kompanija FIS d.o.o. izuzetno uspješna u svom poslu. Pored toga, što nastoje svakodnevno poboljšavati svoju uslugu i ponudu, FIS d.o.o. u skladu sa svojim mogućnostima podržava i uspješne sportske kolektive. Tako je ozvaničeno i potpisivanje novog ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

 „Veoma nas raduje što nastavljamo dugogodišnju suradnju sa FK Sarajevo. Kao društveno odgovorna kompanija brojnim sponzorstvima dajemo svoj doprinos unaprjeđenju bosanskohercegovačkog sporta. Vjerujemo da će  naša podrška i Bordo timu rezultirati postizanjem još boljih sportskih rezultata na radost svih nas, a posebno vjernih navijača kluba'', rekla je Marijana Čuić ,direktorica marketinga FIS-a.

„Podrška kompanije FIS d.o.o je značajna za Fudbalski klub Sarajevo i nadamo se da će i druge domaće kompanije slijediti primjer FIS-a, koji uvijek podržava vrhunski sport. Nadamo se uspješnom nastavku ove saradnje, koja će rezultirati uspjesima kako za FK Sarajevo, tako i za FIS d.o.o.“, izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

 U glavnom gradu Bosne i Hercegovine FIS možete pronaći u ulici Halilovići br.7, a više informacija o našem višegodišnjem partneru, koji je postao zahvaljujući predanom radu u protekle tri decenije istinski bosanskohercegovački brend, možete saznati na www.fis.ba

17861732_1522520751099938_8752402233382608457_n