FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FIS i FK Sarajevo nastavili poslovnu saradnju

12.05.2019 u 19:40h

FIS i FK Sarajevo nastavili poslovnu saradnju

Saradnja FK Sarajevo i kompanije FIS d.o.o. bit će nastavljena i u ovoj godini. Nastavkom saradnje FIS će i dalje pružati podršku kolektivu FK Sarajevo u aktivnosti i projektima.

Kompanija FIS je jedan od vodećih domaćih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini. Pored trgovine kao osnovne djelatnosti, uspješno su pokrenuli i razvili proizvodnju namještaja i tekstila, te na tržište plasirali vlastite robne marke.

„Partnerstvo kompanije FIS d.o.o. i FK Sarajevo traje već duži niz godina, te smo izuzetno sretni što smo nastavili saradnju. FIS predstavlja kompaniju koja je tokom više od tri decenije izrasla u poznati bosanskohercegovački brend, a najviše zahvaljujući poštivanju želja i potreba njihovih kupaca. Saradnja je nastavljena na obostrano zadovoljstvo, a podrška kompanije FIS će nam mnogo značiti u projektima koji slijede,” poručila je Anela Potura,  rukovodioc odjela za marketing FK Sarajevo.

Kompanija FIS danas zapošljava više od 3.300 radnika i taj broj kontinuirano raste. Vođeni željom da kupovinu pretvore u čisti užitak i da na jednom mjestu ponude sve, FIS je otvorio svoje prodajne centre širom BIH, a jedan od njih se nalazi i u Sarajevu, u ul. Halilovići br. 7.

Više informacija o kompaniji FIS možete pronaći na službenoj stranici: www.fis.ba.