FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i 21st Club zajedno do uspješnijeg poslovanja

18.11.2019 u 18:02h

FK Sarajevo i 21st Club zajedno do uspješnijeg poslovanja

Fudbalski klub Sarajevo od početka sezone 2019/20 u svakodnevnom poslovanju koristi platformu 21st Club. Riječ je o softweru koji pojednostavljuje poslovanje svih odjela kluba, omogućava pristup informacijama uposlenicima bez obzira gdje se nalaze, a u isto vrijeme služi i kao baza svih relevantnih podataka.

U program se unosi kompletna analitika prvog tima, performanse igrača, medicinske povrede, ali i numeričke vrijednosti ugovora što znači da se obračun plata i drugih doprinosa izvršava automatski.

Medicinska historija svih igrača je dostupna na jednom mjestu, što je iznimno korisno kada je riječ o igračima koji su prošli omladinske selekcije FK Sarajevo.

Na platformi su dostupne i informacije o drugim igračima i njihovim rezultatima zbog čega 21st Club u kombinaciji sa drugim platformama poput Wyscouta predstavlja jako dobar izbor informacija za sportski segment FK Sarajevo, uključujući i Akademiju FK Sarajevo. 

21st Club je kompanija iz Londona koja za glavni cilj ima da klubovima kroz korištenje programa omogući da postignu konkurentsku prednost na osnovu sistematskog unošenja podataka iz svih sfera poslovanja kluba. Na taj način klubovi postižu konkurentsku prednost, te su u mogućnosti izgraditi kontinuiran uspjeh.

Više informacija o 21st Club možete saznati klikom na https://www.21stclub.com/.