FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Amko Komerc produžili saradnju

08.08.2018 u 19:15h

FK Sarajevo i Amko Komerc produžili saradnju

Jedan od najboljih lanaca maloprodaje u Bosni i Hercegovini, Amko Komerc, podržati će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni. Naime, ovaj poznati lanac trgovina potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa Bordo klubom, te je na taj način još jednom pokazao svoju društvenu odgovornost, podržavajući profesionalne sportske kolektive u skladu sa svojim mogućnostima.

„Amko komerc  uključen je u niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu u kojoj i poslujemo.  Vjerujemo da je to što se fokusiramo na održiv razvoj i osluškujemo potrebe društva čiji smo dio dokaz našeg uspjeha. Nastojimo mladim i talentovanim ljudima obezbediti uslove i ambijent u kojima će moći da razvijaju svoje talente, znanja i sposobnosti. Zadovoljstvo nam je što smo u prilici pružiti podršku našim najvećim klobovima. Posebno smo ponosni na činjenicu što i ove godine nastavljamo sa partnerstvom sa FK Sarajevo te Akademijom kluba“,  kazala je Minela Džuho,  Direktorica marketinga kompanije Amko komerc.

Ova domaća kompanija kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem povećanja cjelokupnog poslovanja. Vodeći se sloganom da je prioritet da zadovoljan i lojalan kupac kupuje kvalitetno, povoljno i ugodno, čini Amko Komerc jednim od vodećih na našem tržištu. U Sarajevu, Amko Komerc ukupno ima 65 poslovnih jedinica, a osim glavnog grada BiH, Amko prodavnice se nalaze i u Mostaru, Jablanici i Konjicu.

“Amko Komerc je idealan partner za potrebe Fudbalskog kluba Sarajevo te će ova saradnja biti  vezana  i za Akademiju Fudbalskog kluba Sarajevo, a vjerujemo da će ista biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo i u nadolazećim godinama. Preporučujemo svim našim navijačima da posjete prodavnice Amko Komerca, podrže domaći brend i uvjere se u kvalitet usluge koje pruža naša domaća kompanija, te da kroz kupovinu za potrebe domaćinstva indirektno podrže voljeni klub.”, izjavila je Anela Potura, Direktorica marketinga FK Sarajevo.

Pozivamo naše navijače i simpatizere da posjete jednu od poslovnica AMKO KOMERCA, a za više informacija posjetite web stranicu www.amko.ba.