FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Bosna Sunce Osiguranje nastavljaju višegodišnju saradnju

26.05.2016 u 12:23h

FK Sarajevo i Bosna Sunce Osiguranje nastavljaju višegodišnju saradnju

Fudbalski klub Sarajevo petu godinu zaredom nastavlja saradnju sa Bosna Sunce Osiguranjem i Poliklinikom Sunce iz Sarajeva. Ugovor sa našim novim starim sponzorom je zvanično potpisan i zaključen na jednogodišnji period.

“Bosna Sunce Osiguranje izražava svoje zadovoljstvo što se nakon višegodišnje saradnje ona u potpunosti i sasvim korektno nastavlja i dalje, svakako na zadovoljstvo obje strane. BSO će podržavati sve aktivnosti kluba u skladu sa svojim mogućnostima, te se nadaju da će obnovljena saradnja donijeti pozitivne rezultate za FK Sarajevo”, kazao je Alen Hujić, Izvršni direktor Bosna Sunce Osiguranja.

Putem stranica Fudbalskog kluba Sarajevo, svi naši navijači i simpatizeri imali su priliku da se bolje upoznaju sa uslugama koje nudi Bosna Sunce Osigranje i Poliklinika Sunce, a pozivamo sve zaljubljenike u Bordo boju da posjete i online savjetnik BSO na stranici www.bsosavjetnik.ba, gdje mogu dobiti sve korisne savjete i ponude Bosna Sunce Osiguranja, koje uključuju obavezno i kasko osiguranje vozila, imovinsko osiguranje, transportno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, putno/zdravstveno osiguranje, životno osiguranje, te dobrovoljno zdrastveno osiguranje.

Više o Bosna Sunce Osiguranju i Poliklinici Sunce, možete saznati na www.bosna-sunce.ba.


HIFA-HD (1)