FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Euroherc osiguranje d.d. ozvaničili početak saradnje

30.11.2018 u 17:00h

FK Sarajevo i Euroherc osiguranje d.d. ozvaničili početak saradnje

Potpisivanjem ugovora ozvaničen je početak saradnje između Fudbalskog kluba Sarajevo i Euroherc osiguranja d.d. u narednih godinu dana.

Veliko je zadovoljstvo i privilegija biti sponzor jednog od najvećih sportskih brendova u našoj državi, Euroherc kao jedna od vodećih kompanija u oblasti osiguranja na ovaj način želi pokazati opredjeljenje za afirmaciju sporta u BiH sa željom da se postižu rezultati na koje bi bili ponosni svi naši građani. Sigurni smo da je ovo jedan od uspješnih načina promocije uspješnih i snažnih kolektiva kako u sportu tako i u biznisu”, istakao je Predsjednik Uprave Euroherc osiguranja Damir Hadžić.

Euroherc osiguranje, sa sjedištem u Sarajevu, lider je na tržištu neživotnih osiguranja Bosne i Hercegovine i tržišno poznat kao specijalist u području osiguranja motornih vozila, što je sastavni dio imidža kompanije, te njegova komparativna prednost. Društvo kontinuirano podiže kvalitetu osiguravateljne usluge i uvodi nove usluge osiguranja. Ponuda obuhvata široku paletu neživotnih osiguranja od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog-zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti.

"Za dobar rezultat i ostvarivanje planova, potrebno je imati dobre partnere. Sretni smo zbog saradnje sa Eurohercom. Podrška nam mnogo znači i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama ispuniti planirane ciljeve", istakla je direktorica marketinga FK Sarajevo, Anela Potura. 

Više informacija o Euroherc osiguranju dostupno je na www.euroherc.ba ili na oficijelnoj FB stranici Euroherc osiguranje d.d.