FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Franck potpisali ugovor o saradnji

11.12.2019 u 11:47h

FK Sarajevo i Franck potpisali ugovor o saradnji

Fudbalski klub Sarajevo ozvaničio je jednogodišnju saradnju sa Franckom, jednim od najuspješnijih regionalnih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kafe i čaja.

"Franck nam već godinama daje podršku. Sretan sam što se ta podrška konstantno unapređuje i drago mi je imati ovakav brend kao partnera za FK Sarajevo", istakao je Damir Damadžić, rukovodilac odjela za marketing FK Sarajevo.

Prije više od deset godina Franck je pokrenuo proizvodni pogon u Grudama čime je započeo niz velikih ulaganja, zapošljavanja i investicija u proizvodne procese i jačanje privrede u Bosni i Hercegovini. 

"Franck je snažno orijentisan na saradnju na svim nivoima unutar lokalne zajednice u BiH i stoga nam je iznimno drago zbog ostvarene saradnje s FK Sarajevo. Nadamo se da će ta saradnja biti na dugoročnom nivou i da ćemo zajedno ostvarivati vrhunske rezultate", rekli su iz Francka.

Svoju dugu historiju i bogatu tradiciju Franck je počeo ispisivati prije čak 125 godina, a danas je tržišni lider u kafi i čaju s uspješnim proizvodima poput Jubilarne kafe, Classic, Bonus, Superiore, Stretto i 125 YEARS EDITION espressa, Franck Cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete.

Više o kompaniji saznajte klikom na link.