FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Klix nastavljaju uspješnu saradnju

05.11.2018 u 14:00h

FK Sarajevo i Klix nastavljaju uspješnu saradnju

Fudbalski Klub Sarajevo i portal Klix.ba potpisavanjem novog ugovora ozvaničili su nastavak saradnje u narednih godinu dana. Sve informacije vezane za FK Sarajevo čitaocima će i u narednom periodu biti dostupne preko ovog servisa.

FK Sarajevo pripada najužem krugu pozitivnih projekata i velikih sportskih kolektiva u našoj državi, a Klix.ba je od svog početka pratio rad i pružao podršku svi pokretačima pozitivnih vrijednosti kako u gradu Sarajevu tako i u cijeloj BiH. Stoga nam je istinsko zadovoljstvo nastaviti saradnju s Fudbalskim klubom Sarajevo, te se nadamo da ćemo zajedno stvoriti uspješnije sportsko okruženje i doprinijeti da sport u BiH bude na vrhunskom nivou”, rekao je Ivan Vidović ispred Klix-a.

Portal Klix.ba koji se nalazi u okviru kompanije Intersoft d.o.o. je partner Bordo kluba već duži vremenski period.

Izrazito smo zadovoljni ostvarenom saradnjom protekih godina. Trudimo se pravovremeno obavijestiti navijače o svim promjenama i projektima kluba, a veliku podršku u tome imamo od strane Klixa. Sigurni smo da ćemo i u budućnosti nastaviti uspješnu saradnju“, izjavila je direktorica marketinga FK Sarajevo, Anela Potura.

Portal Klix.ba važi za jedan od najčitanijih u Bosni i Hercegovini, a prenosi aktuelnosti iz svih sfera.