FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Kupikartu.ba nastavljaju saradnju u sezoni 2015/16

12.07.2015 u 11:23h

FK Sarajevo i Kupikartu.ba nastavljaju saradnju u sezoni 2015/16

Kupikartu.ba, prvi bosanskohercegovački web-shop za online prodaju ulaznica za dešavanja u Bosni i Hercegovini i region, i Fudbalski klub Sarajevo, aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, svoju saradnju nastavljaju u sezoni 2015/16.

Zahvaljujući sistemu Kupikartu.ba, navijači Bordo kluba širom Bosne i Hercegovine imaju mogućnost da kupe svoje ulaznice na više od 50 ovlaštenih prodajnih mjesta Kupikartu.ba, te putem online prodavnice na web stranici kupikartu.ba/FKS.

"Raduje nas nastavak saradnje sa Fudbalskim klubom Sarajevo, a nastojat ćemo kontinuirano unaprijediti saradnju sa Klubom, kako bi navijačima Sarajeva iz glavnog grada Bosne i Hercegovine, ali i onima koji žive u drugim gradovima, ulaznice za domaće utakmice Bordo kluba bile dostupne.", kazao je Elvedin Gičević ispred Kupikartu.ba.

Trenutno, na portalu Kupikartu.ba, navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo mogu kupiti ulaznice za domaću utakmicu Sarajeva u sklopu kvalifikacija za Ligu Prvaka protiv poljskog Lecha, koja je na rasporedu 14. jula sa početkom u 21 sat na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", te sezonske ulaznice za domaće utakmice našeg Kluba u sklopu BH Telecom Premijer lige BiH.

Pozivamo vas da posjetite portal Kupikartu.ba i uvjerite se u jednostavnost i kvalitet online kupovine ulaznica za utakmice svog voljenog Kluba. - www.kupikartu.ba.


GODISNJE-830x300