FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Meggle BiH nastavljaju poslovnu saradnju

02.09.2014 u 18:55h

FK Sarajevo i Meggle BiH nastavljaju poslovnu saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i u narednih 12 mjeseci nastavlja poslovnu saradnju sa MEGGLE BiH. Nastavak, već sada, višegodišnje saradnje proizilazi kao rezultat uspješnih obostranih potpora, koje su MEGGLE BiH i Fudbalski klub Sarajevo ostvarili.

Suradnja sa Fudbalskim klubom Sarajevo, čije su domaće utakmice najposjećenije u okviru BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, nude Meggle-u priliku da svoje prozivode i svoj brend pokažu sarajevskom tržištu, te je nastavak suradnje logičan slijed dešavanja.

Meggle grupa osnovana je daleke 1887. godine, kao mala sirana. Širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, MEGGLE upošljava oko 2,500 radnika, a u glavne proizvode Meggle-a, ubrajaju se proizvodi s brandom (za krajnje i velike potrošače) - specijaliteti iz maslaca, smrznuti pekarski proizvodi, napitci na bazi mlijeka, voćni napitci na bazi sirutke, jogurt, tekući jogurt, trajno mlijeko, svježe mlijeko, topljeni sir, sir, svježi sir, vajkrem, kajmak, pavlaka, mileram i mnogi drugi mliječni proizvodi.

Više o Meggle saznajte na www.meggle.ba.