FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Optika Salihbegović nastavljaju uspješnu saradnju

23.01.2016 u 14:02h

FK Sarajevo i Optika Salihbegović nastavljaju uspješnu saradnju

Fudbalski Klub Sarajevo i Optika Salihbegović zvanično su potpisali novi ugovor, te će pomenuti višegodišnji partner našeg kluba i u narednoj godini biti sponzor FK Sarajevo i podrška u ostvarivanju marketinških ciljeva kluba. U svojoj bogatoj ponudi Optika Salihbegović kupcima nudi sunčane i dioptrijske naočale, kontaktna sočiva, intraokularne leće, korekcijska stakla, te nudi usluge izrade naočala, oftamoloških pregleda i popravke i servis naočala. Posjetite Optiku Salihbegović, vjernog partnera i sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo i uvjerite se sami u kvalitet izbora i usluga, koje pruža pomenuta Optika, na sljedećim lokacijama:

  • Despićeva 6. - ulaz sa parkinga preko puta hotel Evropa,
  • Azize Šaćirbegovića bb - TC Robot Hrasno,
  • Ložionička 16. - Konzum Centar,
  • Grand Centar Ilidža.

14535459354830

Jedan od vidova saradnje između Fudbalskog kluba Sarajevo i Optike Salihbegović, jeste i tradiconalno zanimljiva nagradna igra. Naime, putem zvanične web stranice Fudbalskog kluba Sarajevo, navijači i simpatizeri Bordo Kluba mogu redovno glasati za najboljeg igrača proteklog mjeseca, a igrača sa najvećim brojem glasova, Optika Salihbegović nagradit će jednim naočalama iz svoje bogate ponude. Za mjesece oktobar i novembar 2015. godine, nagradu je osvojio Edin Rustemović, koji je od strane naših navijača dobio čak 695 glasova. Sa našim sjajnim prvotimcem, posjetili smo danas filijalu Optike Salihbegović u Grand Centru – Ilidža, gdje je Edin preuzeo svoju nagradu.

“Koristim priliku da se zahvalim Optici Salihbegović što podržava klub i što dodatno motiviše nas igrače ovom nagradom. Također, želim se zahvaliti i svim navijačima koji su glasali za mene, te mojim saigračima, koji su velika podrška za mene. Mi smo jedan kolektiv, jedna prava bordo porodica.”, kazao je Rustemović.

IMG_0993

Vrijedi istaći da Optika Salihbegović učestvuje i u Loyalty Bordo Card projektu, te aktivnim članovima Fudbalskog kluba Sarajevo nudi popust od 10% na sve svoje artikle.

Više informacija možete dobiti i putem web stranice: www.optika-salihbegovic.ba

14535459223261