FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Poliklinika Sunce - Agram nastavljaju višegodišnju saradnju

20.10.2014 u 11:06h

FK Sarajevo i Poliklinika Sunce - Agram nastavljaju višegodišnju saradnju

Poliklinika Sunce - Agram i Fudbalski klub Sarajevo nastavljaju višegodišnju poslovnu saradnju i u sezoni 2014/15. Ugovor između novog/starog srebrenog sponzora i bordo kluba je zvanično potpisan.

"Svako produženje saradnje sa našim sponzorima je najveća satisfakcija rada marketing odjela FK Sarajevo. Činjenica da će se Poliklinika Sunce Agram, koja djeluje u sistemu Agram Koncerna kao najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja u BiH i regiji, i dalje vezati uz brend FK Sarajevo nam daje za pravo vjerovati da i na polju marketinga uspijevamo pratiti velike ambicije našeg kluba.", kazao je Damir Puzić, direktor odjela za marketing i komunikacije Fudbalskog kluba Sarajevo.

"Jedna od misija Poliklinike Sunce-Agram jeste da pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini onoliko koliko možemo. Naša firma je društveno odgovorna i rado pomažemo sportskim kolektivima. Prepoznali smo evropski put Sarajeva i sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa bordo klubom.", kazao je Taid Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram.

Poliklinika Sunce - Agram je najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji, bazirana na internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.

U Poliklinici, smještenoj na glavnoj cesti koja vodi prema centru Sarajeva, u lijepo uređenim prostorijama, na površini od 2000 kvadrata, dočekat će vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje kojeg čine vrhunski doktori, te srednje medicinsko i administrativno osoblje.

Cilj Poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova, te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika ponuditi rješenje Vaših zdravstvenih problema.

Više o Poliklinici Sunce - Agram saznajte na LINK