FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Restoran Element nastavljaju uspješnu saradnju

23.06.2015 u 15:01h

FK Sarajevo i Restoran Element nastavljaju uspješnu saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i restoran Element produžili su svoju uspješnu saradnju i u narednoj sezoni. Tako će Element treću godinu za redom biti podrška Bordo klubu u ostvarivanju klupskih ciljeva.

"U prvoj godini naše saradnje, Sarajevo je osvojilo Kup, a evo, u drugoj, i titulu prvaka Bosne i Hercegovine, na čijem osvajanju čestitamo Fudbalskom klubu Sarajevo, a svakako, u narednoj godini naše uspješne obostrane saradnje, želimo biti podrška Sarajevu u osvajanju novih trofeja.", kazao je Ismar Kekić ispred Elementa.

Ispred Fudbalskog kluba Sarajevo, direktor odjela za marketing i komunikacije, Damir Puzić, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa višegodišnjim partnerom.

"Raduje nas činjenica kada vidimo da i naši partneri i sponzori rastu zajedno sa nama, te da su zadovoljni onim što dobiju kroz marketinšku konekciju sa FK Sarajevo. Naš strateški cilj je bazirati svako ugovoreno sponzorstvo na obostranom poslovnom interesu, kako je to jedini pravi put za ostvarivanje dugoročne uspješne saradnje.", rekao je Puzić.

Restoran Element karakterišu vrhunska kuhinja, ljubazna usluga, te lijep i uređen enterijer. Element je otvoren tokom čitavog dana, a novitet jeste što je Element početkom aprila tekuće godine otvorio novi restoran "Element Twist Tower 31", koji se nalazi na 31. spratu najviše zgrade na Balkanu "Avaz Twist Tower", a isti pruža prepoznatljiv kvalitet usluga.

Pratite Facebook grupu restorana Element: Element - Sarajevo


knjiga vremena-830x300