FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Sport United uspostavili saradnju

02.08.2018 u 14:30h

FK Sarajevo i Sport United uspostavili saradnju

Fudbalski klub Sarajevo dobio je još jedno vrijedno pojačanje na početku nove takmičarske sezone 2018/19. Naime, FK Sarajevo i kompanija Sport United uspostavili su saradnju i ova kompanija biće velika podrška u narednom periodu za cijeli kolektiv FK Sarajevo.

Anela Potura, Direktorica marketinga FK Sarajevo:

FK Sarajevo je dobio zaista kvalitetnog partnera i u pripremi je nekoliko projekata koje želimo raditi sa kompanijom Sport United.  Zahvaljujem se u ime FK Sarajevo na povjerenju koje ćemo u narednom periodu sigurno opravdati.

Sport United bosanskohercegovačka je firma sa sjedištem u glavnom gradu BiH, Sarajevu. U saradnji sa ovlaštenim partnerima Sport United svojim klijentima nudi brojne usluge kada je u pitanju uspostavljanje vrhunske sportske infrastrukture na vanjskim i unutrašnjim igralištima, te nabavka najmodernijih sprava za fitness centre i regeneraciju profesionalnih sportista.

Sport United je počašćen zbog uspostavljanja saradnje sa Fudbalskim klubom Sarajevo, jednim od najvećih bh. sportskih kolektiva. U opisu naših radnih aktivnosti sport igra veliku ulogu i drago nam je što imamo priliku podržati razvoj jednog kolektiva kao što je FK Sarajevo. Sport United novoosnovana je firma, koja pruža širok niz usluga kada je u pitanju sportska infrastruktura. Upravo su fudbaleri Sarajeva zahvaljujući sklopljenoj saradnji dobili savremene uređaje za oporavak kako bi se što bolje pripremili za svoje utakmice. Kolektivu FK Sarajevo i svim zaljubljenicima u klub želimo uspješnu takmičarsku sezonu 2018/19", poručili su iz firme Sport United.

U katalogu usluga Sport United nudi: Postavka prirodne i plastične podloge za fudbal uz prateće sadržaje, umjetne podloge za košarkaška igrališta, podloge za dvoranske sportove, staze za atletiku, fitness sadržaj u parkovima i na otvorenim terenima, baloni za sportska igrališta, sprave za fitness i regeneraciju.