FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i Sport1.ba nastavljaju uspješnu saradnju i u ovoj sezoni!

16.10.2018 u 17:00h

FK Sarajevo i Sport1.ba nastavljaju uspješnu saradnju i u ovoj sezoni!

Saradnja između Fudbalskog Kluba Sarajevo i portala Sport1.ba će biti nastavljena i u ovoj sezoni. Potpisanim ugovorom je dogovoreno da će portal nastaviti pratiti aktivnosti bordo tima i u narednih godinu dana. Sve informacije će čitaocima biti dostavljene kroz objektivne i nepristrasne izvještaje.

"Drago nam je da je i FK Sarajevo prepoznao ono što mi radimo, našu viziju i namjeru da prezentujemo sve dobre i loše strane sporta. Sport1.ba, kao član grupacije Oslobođenje servisa, ima obavezu da o svemu što se dešava izvještava na korektan i profesionalan način. Mi ćemo se i u narednim godinama truditi održati nivo profesionalnosti, sa kojim smo zadobili čitaoce i partnere među najvećim bh. sportskim brendovima i krovnim sportskim organizacijama na području cijele BiH", rekao je ispred portala Sport1.ba glavni i odgovorni urednik Sanel Konjhodžić.

Osim oficijelne klupske web stranice i društvenih mreža, navijači sve informacije vezane za bordo tim mogu naći na pomenutom portalu.  

U bordo kolektivu smo sretni kada ostvarimo novu saradnju, ali ono što nas čini posebno ponosnima je kada dođe do produženja iste. U portalu Sport1.ba već izvjesno vrijeme imamo partnera koji je spreman ustupiti nam medijski prostor kad god je to potrebno. Također, važno je istaći da se Klub trudi biti otvoreniji prema navijačima i voditi transparentno poslovanje. Ono što je sigurno jeste da nam ovaj partner to pomaže postići ”, riječi su direktorice marketinga FK Sarajevo, Anele Poture.

Na portalu Sport1.ba možete pronaći sve informacije i aktuelnosti iz svijeta sporta.