FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo i u 2015. godini nastavlja saradnju sa Grafičkim studiom Garmond!

14.01.2015 u 10:57h

FK Sarajevo i u 2015. godini nastavlja saradnju sa Grafičkim studiom Garmond!

Fudbalski klub Sarajevo, kao rezultat dosadašnje uspješne saradnje, u 2015. godinu ulazi sa produženim ugovorom sa jednim od dugogodišnjih partnera našeg kluba, u većoj vrijednosti u odnosu na ranije godine. Riječ je o grafičkom studiju Garmond, cijenjenom partneru kluba koji je već nekoliko godina podrška Fudbalskom klubu Sarajevo, kako u sportskim, tako i u poslovnim ciljevima.

"Fudbalski klub Sarajevo i firma Garmond uspješno sarađuju već nekoliko godina i veseli nas nastavak saradnje sa pomenutom firmom. U 2015. godinu, kao što je bio slučaj i ranijih godina, grafički studio Garmond, sve naše ideje i marketinške potrebe pretvarati će u stvarnost, u skladu sa poslovima koje obavlja Garmond.", kazao je Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dino Selimović.

"Grafički Studio Garmond je već duži niz godina uz FK Sarajevo i ponosni smo na činjenicu da produžujemo i povećavamo datu saradnju na obostranu korist i interes. To je ujedno i dokaz da zajedno i rastemo što nam želim i u nadolezećim godinama.", izjavio je Mirsad Bilalić, direktor i vlasnik grafičkog studia Garmond.

Naš novi srebrni sponzor idealan je izbor za realizovanje vaših ideja. Grafički studio Garmond je moderan i savremeno opremljen, a njihovo stručno i ljubazno osoblje sigurno će vam ponuditi kvalitetno rješenje. Karakteristika Garmonda jeste i da koristi najbolje materijale, papire i boje na tržištu, kako bi kvalitet izvršenih radova bio na zavidnom nivou.

Preporučujemo vam da se sami uvjerite u vrhunski kvalitet usluga koje pruža grafički studio Garmond. Našeg srebrnog sponzora potražite u ul. Džemala Bijedića 156 ili pozovite + 387 033 788 700. Posjetite i web stranicu www.garmond.ba 

Grafički studio Garmond učestvuje i u Loyalty Bordo Card projektu Fudbalskog kluba Sarajevo, te svim našim članovima nudi popust od 10% na sve usluge štampe i izrade promotivnih materijala.Više o LBC projektu potražite na LINK.


haad step one-830x300-NOVO