FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK SARAJEVO KAO INSPIRACIJA

30.05.2015 u 11:19h

FK SARAJEVO KAO INSPIRACIJA

Haad get a game, prvi bosanskohercegovački sportski brend je nastao iz potrebe FK Sarajevo i iz potrebe domaćeg sporta za inovativnim, kvalitetnim i konkurentnim dizajnerom i proizvođačem sportske opreme, koji će se prilagoditi i brzo odgovoriti na velike potrebe klubova.

"Veoma sam sretan što iznova mogu da iznjedrim dizajn sportske opreme  FK Sarajevo, upravo dres Sarajeva je i prvi dres koji sam dizajnirao ikada, tako da kontinuitet postoji i daje velika krila meni kao autoru. Dizajn opreme FK Sarajevo  je simbioza klubskih potreba i moje vizije u datom trenutku. Sportska oprema, mora da omogući igraču lakoću pokreta i udobnost i da u istom trenu referira misiju i identitet kluba, a da prati i estetsku notu. Zanimljivo je sve to i vrlo inspirativno"izjavio je prvi čovjek jedine bosanskohercegovačke sportske marke Adnan Hajrulahović.

Haad get a game već tri godine veoma uspješno oprema FK Sarajevo i u tom periodu je proizvedeno nekoliko hiljada odjevnih jedinica za sve klupske kategorije i BORDO Fan Shop. Tim HAAD get a game za svaki odjevni predmet imao je individualni pristup i ponudio najbolje riješenje kako sa dizajnerskog tako i sa kvalitativnog i funkcionalnog aspekta. Posebno treba naglasiti kako brzina i blizina igraju veliku ulogu, jer klubovi poput Sarajeva imaju velike potrebe i ponekada je bitno da se u roku od 24 sata dostavi neki odjevni predmet potreban za utakmicu.

U maju tekuce godine HAAD get a game pokrenuo je i organizovao svoju fabriku u Zenici, radno mjesto dobilo je novih dvadeset osoba, a velike zasluge pripadaju i FK Sarajevo jer godinama koristi i promovira HAAD get a game kao sportski brend.

"Velika stvar je zaposliti novih dvadeset osoba u vremenu i trenutku u kome živimo danas. Naša misija je stvarati i graditi naše društvo. Zahvaljujući našim kupcima, prvoshodno FK Sarajevo koji kontinuirano konzumiraju našu robu i na taj način grade naš brend i inicijativi Grada Zenice koja nam je strateški partner. Evo nas u Zenici jači i stabilniji nego ikada da sa FK Sarajevo idemo na nova europska putovanje koja dolaze", izjavio je Adnan Hajrulahović.

Kvalitet sportske opreme HAAD get a game ne zaostaje za kvalitetom svjetskih poznatih proizvođača, dok je cijena iz zahvalnosti neuporedivo prihvatljivija. Pored FK Sarajevo, HAAD get a game snadbijeva sportskom opremom i košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, karate  reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Taekwondo reprezentaciju Bosne i Herzegovine, KŽK Čelik,  te mnoge druge BH sportske kolektive i mnoge uspjesne sportiste u individualnim sportskim disciplinama.

Do sada je bilo gotovo nezamislivo da klubovi u Bosni i Hercegovinu mogu dobiti kvalitetnu profesionalnu sportsku odjeću dizajniranu i namjenski prilagođenu potrebi kluba sa brzim dopunama i više nego konkurentnim cijenama.


SLOBODA-830x300