FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

FK Sarajevo prisustvuje na turniru u Kanadi

03.04.2015 u 15:38h

FK Sarajevo prisustvuje na turniru u Kanadi

TORONTO – Fudbalski klub Sarajevo će imati službeni štand na ovosubotnjem poznatom fudbalskom turniru u Londonu, Ontario.

Cilj Kluba jeste da ojača svoju kanadsku i američku navijačku bazu. Na štandu FK Sarajevo svi zainteresirani će imati priliku da postanu zvanično članovi FK Sarajevo, vodeća fudbalska akademija Bosne i Hercegovine biće predstavljena ambicioznim mladim talentima, a moći će se kupiti i niz artikala iz BORDO FAN SHOP-a.

London, Ontario poziva sve Bosance iz cijele Sjeverne Amerike na 20. turnir.

Tradicionalni bosanski fudbalski turnir će se održati u BMO centru u Londonu, Ontario, u subotu, 4. aprila 2015. godine. U posljednje dvije decenije, ovaj humanitarni fudbalski turnir je prikupio preko 130.000 dolara za bosansku siročad. Ovaj događaj ove godine doživljava svoje dvadeseto izdanje i još jednom će ugostiti timove iz Kanade i SAD-a.

Za više informacija o turniru, posjetite: http://bit.ly/1OSzxxD

BORDO FAN SHOP i nagrade za nove članove

Službeni dresovi FK Sarajevo i niz artikala iz BORDO FAN SHOP-a biće dostupni za kupovinu na štandu kluba u londonskom BMO centru ove subote. Navijači će imati priliku da postanu službeni članovi kluba za samo 20 dolara. Kao zahvalnicu, svi novi članovi će dobiti besplatni privjesak za ključeve FKS i automatski će ući u izvlačenje za dobijanje službenog dresa FK Sarajevo, koji su za ovu priliku potpisali svi igrači.