FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Fudbalski klub Sarajevo dobio je 5.000. člana!

14.08.2014 u 14:54h

Fudbalski klub Sarajevo dobio je 5.000. člana!

Fudbalski klub Sarajevo dobio je 5.000. člana! Veliku sreću, imao je naš navijač, Nezir Zahirović, koji nije mogao vjerovati, kada je stigao poziv od njegovog voljenog kluba, nakon čega je saznao, da je upravo on, jubilarni, 5.000. član bordo porodice.

"Sretan sam i mnogo iznenađen. Puno hvala mom Fudbalskom klubu Sarajevo! Klub mnogo radi za svoje članove i zahvaljujem se na pozivu i radosti, koju mi je priredio", kazao je Nezir.

Za našeg jubilarnog člana, osim godišnje ulaznice, pripremili smo i dres, sa brojem 5.000. Poklone bordo kluba, uručio je naš napadač, Krste Velkoski, koji nam je otkrio, da je i on član Sarajeva.

"Jedna od prvih stvari koju sam uradio, nakon što sam došao u klub, jeste učlanjenje u klub. Želio sam biti član velike porodice okupljene oko FK Sarajevo. Inače, nisam samo ja član. Svi moji suigrači su također članovi", kazao je Velkoski.

I vi želite biti dio naše bordo porodice?

Uplatom godišnje članarine od 20 KM, postajete dio velike bordo porodice, te na taj način doprinosite jačanju i daljem razvoju FK Sarajevo.

Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo mogu rezervisati ulaznice za evropske utakmice bordo kluba, te samo aktivni članovi kluba imaju pravo na kupovinu godišnjih i polugodišnjih ulaznica u sezoni 2014/15.

Za sve dodatne informacije po pitanju članstva, možete kontaktirati FK Sarajevo, odjel za članstvo i ulaznice u prostorijama FK Sarajevo (I sprat), do 17h radnim danom i subotom u periodu od 10-13h, putem telefona: 033/442-333 i 033/222-280 ili na e-mail: [email protected]

Članarina FK Sarajevo je snaga bordo ljubavi! Učlani se i budi dio nove bordo priče!


Prodaja sezonskih ulaznica u toku - Izaberi svoju tribinu na Koševu!