FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Fudbalski klub Sarajevo i hotel Grand uspostavili saradnju

06.02.2019 u 10:30h

Fudbalski klub Sarajevo i hotel Grand uspostavili saradnju

Novi član Bordo porodice je Hotel Grand. Smješten u Sarajevu, hotel predstavlja neizostavnu destinaciju Bordo tima kada je riječ o karantinu uoči domaćih utakmica.

"Ovom prilikom želimo se zahvaliti FK Sarajevo na dosadašnjem ukazanom povjerenju, a novi ugovor koji smo potpisali je dokaz da saradnja hotela "Grand" Sarajevo sa klubom je na vrhunskom nivou i na obostrano zadovoljstvo. Hotel "Grand" Sarajevo će i dalje učiniti sve da se igrači i kompletan tim osjećaju ugodno tokom boravka u našem hotelu. Svakako da želimo biti dio 'bordo priče' i pomoći FK Sarajevo u ostvarivanju njihovih ciljeva. Izuzetna čast nam je što je hotel "Grand" Sarajevo partner i sponzor FK Sarajevo u predstojećoj sezoni 2019/2020.", izjavila je ispred Hotela "Grand"  direktorica Enida Zejnilović.

Hotel Grand Sarajevo je hotel sa tri zvjezdice, a raspolaže sa ukupno 125 soba. Smješten je u blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno-sportskog i sajamskog centra „Skenderija“  i šoping centra „Sarajevo City Center“.

„Sa hotelom Grand sarađujemo već duži vremenski period i sretni smo što smo uspjeli dogovoriti saradnju koja će donijeti benefite objema stranama. Pronaći partnera u domaćoj firmi nije jednostavno i upravo zbog toga smo još ponosniji na dogovoreno partnerstvo. Rukovodstvo hotela je prepoznalo strateške ciljeve Fudbalskog kluba Sarajevo i sigurni smo da će saradnja biti uspješna“, istakla je Anela Potura rukovodioc odjela za marketing FK Sarajevo.

Više informacija o novom partneru Bordo kluba možete saznati klikom na LINK.