FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Fudbalski klub Sarajevo i Optika Salihbegović nastavljaju saradnju

05.03.2015 u 15:17h

Fudbalski klub Sarajevo i Optika Salihbegović nastavljaju saradnju

Fudbalski Klub Sarajevo i Optika Salihbegović zvanično su potpisali ugovor, te će pomenuti višegodišnji partner Bordo Kluba i u narednoj godini biti sponzor Sarajeva.

“Drago nam je zbog nastavka saradnje sa Fudbalskim Klubom Sarajevo, Klubom koji u posljednje vrijeme bilježi jako dobre rezultate na poslovnom planu. Saradnjom sa Sarajevo, naša firma želi pokazati spremnost pomaganja i podržavanja razvojva sporta u gradu Sarajevu, ali i u Bosni i Hercegovini uopšteno.”, kazao je Amel Salihbegović ispred “Optike Salihbegović.”

Jedan od vidova saradnje između Fudbalskog kluba Sarajevo i Optike Salihbegović, bit će zanimljiva nagradna igra. Naime, putem zvanične web stranice Fudbalskog kluba Sarajevo, navijači i simpatizeri Bordo Kluba moći će glasati za najboljeg igrača proteklog mjeseca, a igrača, sa najvećim brojem glasova, Optika Salihbegović nagradit će jednim naočalama iz svoje bogate ponude.

“Za razliku od ranijih godina, promijenjen je sistem odabira najboljeg igrača mjeseca, te će svi navijači i simpatizeri našeg kluba, koji posjećuju zvaničnu web stranicu www.fksarajevo.ba, imati mogučnost da izaberu igrača, koji je bio najbolji u proteklom mjesecu. Početkom mjeseca aprila, bit će pokrenut izbor za najboljeg igrača mjeseca marta.”, rekao je Tarik Trbić, oficir za odnose s javnošću Fudbalskog kluba Sarajevo.

Osim toga, Optika Salihbegović učestvuje i u Loyalty Bordo Card projektu, te aktivnim članovima Fudbalskog kluba Sarajevo nudi popust od 10% na sve svoje article i usluge, a važno je istaći, da je Optika Salihbegović i sponzor magazina navijača Fudbalskog kluba Sarajevo – BORDO FAN.

Posjetite Optiku Salihbegović, vjernog partnera i sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo i uvjerite se sami u kvalitet izbora i usluga, koje pruža pomenuta Optika, na sljedećim lokacijama:

Despićeva 6 - ulaz sa parkinga preko puta hotel Evropa,

Azize Šaćirbegovića bb - TC Robot Hrasno,

Ložionička 16 - Mercator Centar,

**Od 15. Marta i u Grand Centru Ilidža.

Više informacija možete dobiti i putem web stranice: www.optika-salihbegovic.ba


10462445_875429132475773_8045177233028201035_n