FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Fudbalski klub Sarajevo i Poliklinika "Svjetlost" nastavljaju poslovnu saradnju

16.09.2015 u 10:21h

Fudbalski klub Sarajevo i Poliklinika "Svjetlost" nastavljaju poslovnu saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i Poliklinika "Svjetlost" nastavljaju poslovnu saradnju i u sezoni 2015/16. Naime, između aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine i našeg dugogodišnjeg partnera, potpisan je novi ugovor, te će kolektiv Poliklinike "Svjetlost" i dalje biti podrška Fudbalskom klubu Sarajevo.

"I ove godine, skoro pa tradicionalno, nastavljamo saradnju sa FK Sarajevo. Na obostrano zadovoljstvo stavljamo na prvo mjesto važnost zdravlja i sporta po izreci "U zdravom  tijelu zdrav duh". Nadamo se da će sport utjecati na sve širu spoznaju ljudi, a pogotovo mladih, o važnosti brige o zdravlju i aktivnom učešću u sportskim aktivnostima.", rekla je doktorica Amila Alikadić-Husović ispred Poliklinike "Svjetlost".

„Poliklinika Svijetlost prepoznala je u FK Sarajevo svoj marketinški interes i drago nam je da produženjem saradnje potvrđujemo opravdanost date investicije kao i svoju profesionalnost pri ispunjenju svih ugovorenih obaveza. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati uspješnu poslovnu saradnju kao što smo imali i predhodnih godina.“, kazao je Damir Puzić, direktor marketinga FK Sarajevo.

Poliklinika "Svjetlost" se prostire na 600m2, dizajniranih po najsavremenijim zdravstvenim standardima, koje praktikuju slične ili iste institucije u zapadnoj Evropi i SAD-u. Poliklinika je organizovana u 6 odsjeka, koji se specifično i specijalizovano bave pojedinim anatomsko-funkcionalnim dijelovima oka: odsjek za refraktivnu hirurgiju, kirurški blok, odsjek za glaukom, odsjek za kataraktum, odsjek za retinum i odsjek za bolesti djece. 

Posjetite i web stranicu Poliklinike "Svjetlost", te se informišite više o našem partneru: - Poliklinika "Svjetlost"


CLANSKE fb