FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hayat TV i FK Sarajevo nastavljaju saradnju

02.07.2015 u 13:52h

Hayat TV i FK Sarajevo nastavljaju saradnju

Jedna od najgledanijih bosanskohercegovačkih televizijskih kuća, HAYAT TV, i u narednoj godini bit će medijski pokrovitelj Fudbalskog kluba Sarajevo.

Ispred TV HAYAT, direktor Elvir Švrakić istakao je svoje zadovoljstvo produžetkom saradnje.

"Drago mi je da nastavljamo ovaj uspješan projekat koji traje dvije godine. Hayat TV i FK Sarajevo su dva velika bh. brenda iza kojih stoji veliki broj simpatizera. Nadam se da će i ovaj treći ugovor donijeti sreću i nove titule Sarajevu, s obzirom da su u prethodna dva osvojena dva velika trofeja - Kup BiH i Premijer liga.", kazao je Švrakić.

Navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo, putem kanala HAYAT TV-a, u narednom periodu moći će svakodnevno pratiti sva dešavanja iz svog voljenog Kluba, uključujući izvještaje sa treninga, press konferencija, te utakmica aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

Hayat TV je od osnivanja, u maju 1991. godine, neprekidnim radom osvojila bosanskohercegovački medijski prostor te postala programski prepoznatljiva. Hayat TV progra, emitira 24 sata dnevno s udjelom od 7 do 9 sati vlastite produkcije, a programski cilj TV HAYAT je ustrajati u poziciji ozbiljne i odgovorne televizije, koja ulaže stalne napore u pružanje adekvatnih, pravovremenih i izričito neovisnih informacija primjenom objektivnog novinarstva.

Više na www.hayat.ba


GODISNJE-830x300