FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

HAYAT TV i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu poslovnu saradnju u 2018/19

19.10.2018 u 18:50h

HAYAT TV i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu poslovnu saradnju u 2018/19

Hayat HD televizija i FK Sarajevo su produžili ugovor o medijskom pokroviteljstvu za tekuću sezonu 2018/2019. Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo će i u narednom periodu moći pratiti aktuelnosti vezane za klub putem kanala Hayat TV.

“Sa FK Sarajevo imamo suradnju već dugi niz godina. Drago nam je da možemo biti partneri najvećim, kakav je kolektiv FK Sarajevo. Vjerujemo da ćemo zajedno u narednom periodu ostvariti dobre i poslovne i sportske  rezultate”,  istakla je Džena Zeničanin, PR Hayat TV.

Hayat TV osnovan 1992., važi za vodeći bosanskohercegovački TV brend. Gledaoci mogu uživati u bogatoj TV ponudi u okviru čak šest različitih kanala.

Hayat TV je član Bordo porodice već dugi niz godina. Izrazito smo sretni i ponosni na činjenicu da za partnera imamo jednog od najkvalitetnijih medija na prostoru Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćemo u narednom periodu zajedničkim snagama ostvariti planirane ciljeve i da ćemo time dodatno učvrstiti partnerske odnose”, rekla je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Više informacija možete potražiti na www.hayat.ba ili na Hayat TV facebook profilu.