FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hayat TV i u narednoj godini medijski pokrovitelj FK Sarajevo

15.10.2014 u 10:30h

Hayat TV i u narednoj godini medijski pokrovitelj FK Sarajevo

U prostorijama televizije Hayat, produžen je ugovor o medijskom pokroviteljstvu između Fudbalskog kluba Sarajevo i Hayat TV-a. Ugovor su potpisali direktor Hayat TV-a, Elvir Švrakić i Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dino Selimović.

"Mi vjerujemo da je Fudbalski klub Sarajevo jedna vrlo profesionalna sredina, koja ispunjava sve svoje obaveze prema društvu. Vrlo rado potpisujemo ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo i u potpunosti podržavamo rukovodstvo kluba.", kazao je Švrakić.

"Fudbalski klub Sarajevo je opredjeljenj da surađuje sa vodećim medijskim kućama, a televizija Hayat je logičan izbor našeg kluba kada je u pitanju medijsko pokroviteljstvo putem tv ekrana. Svi znamo da Hayat televizija postoji 20 godina, a naš cilj kao kluba jeste da naše navijače i simpatizere, kao i čitavu javnost u Bosni i Hercegovini, informišemo i naš rad treba i želimo da bude transparentan.", rekao je Selimović.

Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, putem kanala Hayat TV-a, moći će i u narednom periodu svakodnevno pratiti dešavanja u svom voljenom klubu.