FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hotel “Grand” sponzor FK Sarajevo i u sezoni 2016/17

19.07.2016 u 17:28h

Hotel “Grand” sponzor FK Sarajevo i u sezoni 2016/17

Fudbalski klub Sarajevo i višegodišnji sponzor našeg kluba, Hotel “Grand” Sarajevo nastavljaju saradnju i u sezoni 2016/17. Novi ugovor je zvanično potpisan, a Hotel “Grand” podržati će Bordo klub i u nadolazećem periodu.

"Ovom prilikom želimo se zahvaliti FK Sarajevu na dosadašnjem ukazanom povjerenju, a novi ugovor koji smo potpisali je dokaz da je saradnja hotela Grand Sarajevo sa klubom na vrhunskom nivou i na obostrano zadovoljstvo. Hotel Grand Sarajevo će i dalje učiniti sve da se igrači i kompletan tim osjećaju ugodno tokom boravka u našem hotelu. Svakako da želimo biti dio 'bordo priče' i pomoći FK Sarajevo u ostvarivanju njihovih ciljeva. Izuzetna čast nam je što je hotel Grand Sarajevo partner i sponzor FK Sarajeva u predstojećoj sezoni 2016/2017.", kazala je direktorica Hotela, Enida Zejnilović.

Hotel “Grand” Sarajevo savremeni je hotel, smještej u neposrednoj blizini Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”. U svoja dva krila, na rasplaganju stoji 125 soba, uključujući jednokrevetne, dvokrevetne, apartmane, VIP sobe, junior suite, ekonomske i posebne sobe. Visok kvalitet usluge, te ljubazno i stručno osoblje glavni su razlozi zašto većina poslovnih ljudi i turista na proputovanju i boravku u Sarajevu izabere Hotel "Grand" za svoje odredište.

Pozivamo naše navijače i simpatizere da se uvjere u kvalitet usluga Hotela “Grand”, sponzora FK Sarajevo, a sve informacije možete dobiti na: http://hotelgrand.com/bs.


FB_sezonske_mockup2