FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hotel Holiday Sarajevo novi zlatni sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

30.09.2014 u 15:47h

Hotel Holiday Sarajevo novi zlatni sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo takmičarsku sezonu 2014/15 nastavlja uz novog zlatnog sponzora. Naime, Hotel Holiday Sarajevo i aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji, koji važi do kraja 2015. godine. Tako će, pored generalnog sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo, "Visit Malaysia", i grb Hotela Holiday Sarajevo naći svoje mjesto na bordo-bijelom dresu.

Tim povodom, u press salonu Hotela Holiday Sarajevo, održana je press konferencija, na kojoj su prisutnim medijima prenesene pojedinosti saradnje Hotela Holiday i Fudbalskog kluba Sarajevo.

"Danas smo posebno sretni i zadovoljni, što smo nakon više mjeseci pregovora, uspjeli, u ovako teškoj ekonomskoj situaciji u našoj državi, dogovoriti saradnju i dobiti novog zlatnog sponzora nakon tri ili četiri godine. Riječ je o Olimpijskom hotelu Holiday. Saradnja će trajati do 31.12. 2015. godine. Prvi tim Fudbalskog kluba Sarajevo, koristit će sve kapacitete Hotela Holiday. Drago nam je, što se nakon godina problema sa upravljanjem, desila jedna pozitivna stvar. Radi se o jednoj reorganizaciji, da se simbolu glavnog grada Bosne i Hercegovine, Olimpijskom Hotelu Holiday, vrati stari sjaj i mjesto koje zaslužuje", kazao je Selimović, dodavši:

"Mi u toku sezone imamo velike potrebe za kantinama, dnevnim boravcima, sastancima, okupljanjima prvog tima i selekcija, a Hotel Holiday će biti, uz još dva hotela, naša baza za te potrebe."

Hotel Holiday Sarajevo svoje vrhunske uslove i usluge na raspolaganje će staviti za potrebe prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a naši igrači, već nakon prvih boravaka, izuzetno su zadovoljni ponudom koju pruža naš novi, zlatni sponzor. Hotel se nalazi u srcu glavnog grada Bosne i Hercegovine i svojom višegodišnjom tradicijom, postao je nezaobilazno mjesto i simbol za sve poslovne putnike i turiste, koji posjećuju naš grad.

Više informacija o novom zlatnom sponzoru pročitajte na web stranici: HOTEL HOLIDAY