FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Isplati se biti član!

11.12.2014 u 08:10h

Isplati se biti član!

Isplati se biti član! Učlani se, obnovi ili produži svoju bordo ili bijelu vjernost voljenom klubu i učestvuj u novogodišnjoj nagradnoj igri za članove FK Sarajevo...

Fudbalski klub Sarajevo organizuje novogodišnju nagradnu igru za navijače i simpatizere našeg kluba, koja traje do 14. januara 2015. godine.

Učlanjenje, obnovu članarine ili produženje, moguće je izvršiti na sljedećim lokacijama: Odjel za Članstvo i Omladinski pogon FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, Bordo Fan Shop u Bezistanu, Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu, te online putem www.fanshop.fksarajevo.ba i www.fksarajevo.ba.

Naime, ispunjeni kuponi sa članskih pristupnica svih navijača Sarajeva, koji se za vrijeme trajanja Sarajevo Holiday Marketa učlane, obnove ili produže svoju članarinu, ući će u nagradni bubanj.

Izvlačenje dobitnih kupona će biti transparentno upriličeno na samom zatvaranju Marketa, 14.1.2015. godine, a tri najsretnija člana nagradićemo vrijednim nagradama.

Nagrade su sljedeće:

1. Vikend za dvoje u Hotelu Vučko - Jahorina

2. Dres FK Sarajevo

3. Majica iz ponude Bordo Fan Shop-a.

Pored pomenutih nagrada, sva tri sretna dobitnika nagraditi ćemo i sezonskom ulaznicom za tribinu po želji dobitnika za sve prvenstvene i Kup domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo za sezonu 2014/15.

Posjetite Bordo kućicu na Sarajevo Holiday Marketu, koja je otvorena do 14. januara svakim danom od 10 do 22 sata, i postanite član voljenog kluba.

Vaše članstvo je snaga bordo-bijele ljubavi!


Dođite na Bordo novogodišnju zabavu! Bordo Djed Mraz 23. decembra dolazi u naš grad i sa sobom donosi novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo! Više informacija na LINK.