FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Izašao 13. broj magazina BORDO FAN.

26.08.2013 u 10:57h

Izašao 13. broj magazina BORDO FAN.

U ponedjeljak, 26. augusta, izlazi novi, trinaesti broj magazina Bordo fan u kojem vam donosimo mnoštvo novih, zanimljivih tema.

U novom broju možete pročitati intervjue sa Muhidinom Zukićem, bivšim kapitenom Fudbalskog kluba Sarajevo i sadašnjim trenerom u Školi fudbala "Asim Ferhatović-Hase", te pobjednikom ovogodišnje Farme, našim akademskim slikarom Sulejmanom Haljevcem - Memom, vatrenim navijačem koševskog premijerligaša. Donosimo vam i priču o ovogodišnjem evropskom putu Sarajeva, a predstavit ćemo vam i sve pojedinosti u vezi sa Dynamom iz Dresdena.

Rubrika "Bordo legende" u ovom broju rezervisana je za Predraga Pašića, a "velika utakmica" ovog broja je ona na kojoj je potvrđen naslov prvaka bivše države, sjajna partija Sarajeva protiv Crvene Zvezde 1985. godine.

Svoj primjerak novog broja navijačkog magazina Bordo Fan možete preuzeti od ponedjeljka u BORDO CAFFE-u i Fan Shopu, koji se nalaze u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b, te Fan Shopu br. 2., koji se nalazi u Bezistanu.

Bordo fan je dostupan besplatno članovima Udruženja navijača FK Sarajevo UNFKS, Udruženja "Bordo prijatelji 1946", kao i članovima FK Sarajevo.