FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Izašao 21. broj magazina navijača FK Sarajevo - BORDO FAN

10.07.2015 u 13:36h

Izašao 21. broj magazina navijača FK Sarajevo - BORDO FAN

U petak, 10. jula, izašao je novi, 21. broj magazina navijača Fudblaskog kluba Sarajevo, BORDO FAN, čiji sadržaj donosi mnogo zanimljivih tema i tekstova, a veliki broj stranica posvećen je osvajanju šampionske titule Fudbalskog kluba Sarajevo u sezoni 2014/15.

U novom broju možete pročitati intervjue sa bivšim prvotimcem FK Sarajevo, Marinkom Mačkićem i Enesom Sijaričem, autorm “Knjige Vremena”, te pogledati ekskluzivne fotografije sa radova na izgradnji trening kampa Bordo kluba u Butmiru. Donosimo vam priču i o grbu FK Sarajevo, te detalje sa utakmice Sarajeva i zagrebačkog Dinama iz 1979. godine, u kojoj je naš Klub slavio pobjedu rezultatom 4:2.

Rubrika “Bordo legende” rezervisana je za Mehmeda Janjoša, sjajnog igrača, koji je odigrao 265 zvaničnih utakmica u Bordo-bijelom dresu.

Svoj primjerak novog broja navijačkog magazina Bordo Fan možete preuzeti u oba BORDO FAN SHOP-a, koji se nalaze u klupskim prostorijama ul. Maršala Tita 38/b, te u Bezistanu. Također, BORDO FAN je dostupan za Udruženja navijača FK Sarajevo UNFKS, Udruženja "Bordo prijatelji 1946", kao i članovima FK Sarajevo od utorka, 14.7. u caffe-u RED Point, caffe-u Opera, te na štandu BORDO FAN SHOP-a koji će biti otvoren nekoliko sati pred početak utakmice Sarajeva i Lecha, koja je na rasporedu u utorak, 14.7, u 21 sat, na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

BORDO FAN moguće je čitati i online, putem fan zone na zvaničnoj web stranici FK Sarajevo, kojoj pristup imaju isključivo aktivni članovi  našeg Kluba.


GODISNJE-830x300